Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Csomagküldés díjai, módjai

A csomagküldés díjai Magyarországi csomagok esetében:

  • 5.999 Ft csomag érték alatt* - 1.290 Ft!

  • 6.000 - 9.999 Ft csomagérték között* - 590 Ft!

  • 10.000 Ft csomag érték felett* - 0 Ft!

* A megrendelés összegébe nem számít bele a szállítási díj!

A termékeket általában a rendeléstől számított 2-5 napon belül veheted át a megjelölt helyszínen.


Csomagküldés módjai:


Választahtod a GLS futárszolgálatot:


A http://www.tadamm.hu internetes honlap a megrendelt termékeket cégünk Magyarország területére a GLS futárszolgálattal küldi ki.
Vagy a MOL Posta Pontot:

  • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tartanak.
  • SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy te szeretnéd.
  • Csomagodhoz a webáruház 5 vagy 10 munkanapos őrzési időt is választhat – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • Sok helyen akár bankkártyával is fizethetsz.


 

A kézbesítési cím, lehet a munkahelyed, otthonod, vagy bármely helyszín, ahol megtalálható vagy. A csomag kézbesítésére igény esetén, megadhatsz dátumot is, kérheted egy vagy több nappal később a csomagot, ha a rendelés utáni első nap nem megfelelő. Ezeket a kéréseket, az internetes megrendeléskor, a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, akkor a csomagod 5-7 napon belül újra meg fogják kísérelni kiszállítani.

Amennyiben a második alkalommal sem sikerül a kézbesítés, csomagod a GLS visszaszállítja nekünk, melynek a szállítási költségét, kénytelenek vagyunk ekkor kifizetni. Ezért ezt elkerülendő, bármilyen változás, vagy probléma esetén kérjük hívj minket a +36/20-521-1189 -es telefonszámon. Amennyiben a második kiszállítás esetében sem veszed át, bármely oknál fogva a megrendelésed, és a GLS visszaküldi azt nekünk, a következő rendelésedkor sajnos kizárólag előre fizetéssel (banki utalással) tudunk kiszolgálni!

A megrendelések feldolgozása után átadjuk azokat a GLS futárszolgálatnak, ezért amennyiben ekkor szeretnél változtatni a kézbesítési címen, vagy időponton, akkor azt a GLS központi számán tudod módosítani, mely a : 06-1-802-0265. A GLS futárszolgálat honlapja: www.gls-hungary.com

Külföldi szállítás

  • Más országból történő megrendelés esetén, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, mivel a pontos díj kiszámolása több tényezőtől is függ.

info@tadamm.hu

A csomag küldés díja vagy ingyenessége a megrendeléskor kiküldött megerősítő e-mail üzenetben megadottnak felel meg. A külföldre történő megrendelés esetén a kiszállítási díj meghatározása előzetes egyeztetés alapján történik.