Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Gépgyártástechnológiai technikusi szakmám mellett dolgoztam Bartenderként is. Ott találkoztam először a Tamperrel és a minőségi kávéval. Egyből beleszerettem. Az, ahogy a kemény fém, és a természetes fa találkoznak egymással, mindig lenyűgözött. Akkor döntöttem el, hogy ilyen eszközöket fogok gyártani. Jobbat, mint a Magyarországon közkedvelt. Minőségibbet, ami a magyar pénztárcához van igazítva.

Tampereim gyártásánál, elsődleges célom egy olyan professzionális, egyedi termék létrehozása volt, amely kizárólag organikus alapanyagokból készül. A környezettudatosság mellett, a design is nagy szerepet kapott a termékfejlesztés során. Sok formaterv készült. Több barista bevonásával sikerült mind a formát, mind a legtökéletesebb felületkezelőt kiválasztani, ami nem csúszik, nem is ragadós, azonban tartós és mégis teljesen természetes.

A fa egyedi tulajdonságai lehetővé teszik a természetes ragyogás kibontakozását a megmunkálás során, amit kizárólag kőolajszármazékoktól mentes kezelőanyagokkal (méhviasz, növényi olajok) teszek még ellenállóbbá.

Célközönségemet olyan tudatos vásárlók alkotják, akik az esztétikum mellett fontosnak tartják a minőségi és környezetbarát alapanyagokat.