Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Padauk portafilter nyél M10 csavarral

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. május 07.
Szállítási díj: 591 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Padauk portafilter nyél M10 csavarral. Nyugat és Közép-Afrikából származó élénkvörös–narancsvörös színű keménylombos faanyag. A geszt színe  -fa belseje- az élénk korallvöröstől a vörösesbarnáig terjed. Durva, nyílt szerkezetű, pórusai nagyok. Természetes fénynél szépen csillog.
Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

Csavar mérete:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező fa, természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes darab egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


Az árucikkről kisadózói számlát állítok ki, tehát a termék nettó és bruttó ára is: 8.990 Ft

Szűrőtartó portafilter kar. Padauk portafilter nyél M10 csavarral. 

A padauk Nyugat és Közép-Afrikából származó élénkvörös–narancsvörös színű keménylombos faanyag.

A geszt színe -a fa belseje-  a frissen vágott felületen az élénk korallvöröstől a vörösesbarnáig terjed, néha sötétebb erezettel. Hamar barnásra sötétedik. A szíjács -a fa külső része- világos.
Durva, nyílt szerkezetű, pórusai nagyok. Természetes fénynél szépen csillog.

Feldolgozás közben nagyon kellemes kókuszos, vaníliás illatot áraszt.

A Padauk nem szerepel a CITES II és az IUCN vörös listáján, mint veszélyeztetett faj.

 

Vásárlóim környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!

Csak természetes anyagok felhasználásával készülő felületkezelővel van simára polírozva. Ezáltal:

NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni -ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.


 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban fogod megkapni. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal igyekszem környezettudatos magatartást tanúsítani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!