Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Egyedi, különleges kialakítású nyelek (M-L kézmérethez)

Ez a fajta nyél úgy lett tervezve, hogy a hüvelykujj csontja kényelmesen beleilleszkedjen a nyélbe. Pont ott ahol kell. Kis szériás gyártásban készül, limitált darabszámban és fajtában.
Közepes és nagy kézmérethez ideális, kicsihez nem!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Dél-Amerika egyik legszebb fája, az élénk lilásvörös színű keménylombos Amarant.
A frissen vágott fa barnás színű, de hamar a bíborvörös és az ibolyakék közötti árnyalatra sötétedik. Amarant egyedi, különleges kialakítású kávétömörítő fa nyél gyönyörű, azonban kimondottan nehéz megmunkálni. Eszméletlen szívós, kemény faanyag.
A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

Csak nyél! A tamper talp külön vásárolandó!

6.990 Ft
Raktáron

Wenge kávétömörítő fa nyél. Trópusi egzóta fa, mely a rózsafák családjába tartozik. Közép-afrikai  Köztársaságban, Kongóban és Tanzániában fordul elő, ahol szélsőséges időjárás uralkodik Ennek köszönhetően a Wenge fa nagyon masszív és erős. Feldolgozása igen nehézkes, gyakran kiveszi a szerszámok élét. Ám színe és mintázata kárpótol mindenért.
Egy igazi időtálló, gyönyörű fa. 

Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

 

6.990 Ft
Raktáron
Minden dióból készült termékre igaz, hogy jelentősen eltér egymástól erezetében és színében is. Azonban gőzöléssel elérhető, hogy bebarnítsák, "megérleljék" a fát. Ennek köszönhetően egymástól csak minimálisan eltérő színű termékeket kapunk. A gőzölt dióval állandó megjelenést lehet biztosítani.
Gőzölt diófa egyedi, különleges kialakítású kávétömörítő fa nyél gyönyörű, sötét, feketés csíkos faanyag. Nem túl erőteljes, minimálisan elkülönülő évgyűrűkkel rendelkezik. 

 A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

Csak nyél! A tamper talp külön vásárolandó!

3.990 Ft