Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Portafilter kar

Két fajta méretű portafilter kar létezik. Van, ami M10 és van ami M12-es csavarral készül. Ez a csavar nagyságát jelöli. Az "M" betű jelentése, hogy metrikus menetű a csavar. A szám pedig az átmérőjét (méretét) a csavarnak.

Rendelés előtt mindenképp ellenőrizd le a termékleírás alapján, hogy melyik fajtára van szükséged. Egyszerű, csupán egy vonalzóra van szükséged. A további utasítások a termékleírásban.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Dél-Amerika egyik legszebb fája, az élénk lilásvörös színű keménylombos Amarant.
A frissen vágott fa barnás színű, de hamar a bíborvörös és az ibolyakék közötti árnyalatra sötétedik. Amarant portafilter nyél gyönyörű, azonban kimondottan nehéz megmunkálni. Eszméletlen szívós, kemény faanyag.
A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!
8.990 Ft
Előrendelhető

Fekete diófa portafilter nyél.

Ajánlom mindazoknak, akik az esztétikára igen fogékonyak, és elbűvölővé akarják változtatni életterüket. 
Felületét ízléses világos, fehéres részek tarkítják. Tudni kell azt is hogy teáját a népgyógyászatban használják. Színe és rajzolata páratlan és igen nagyra becsülik.

A fafajta a mérsékelt övben, Amerikában és Európában honos. Magassága 30-40 méter között van, de néha elérheti az 50 métert is. Faanyaga mérsékelten kemény, rostjai finomak. 

A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

5.490 Ft
Raktáron

Padauk portafilter nyél. Nyugat és Közép-Afrikából származó élénkvörös–narancsvörös színű keménylombos faanyag. A geszt színe  -fa belseje- az élénk korallvöröstől a vörösesbarnáig terjed. Durva, nyílt szerkezetű, pórusai nagyok. Természetes fénynél szépen csillog.
Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

8.990 Ft